Meniu
EN

Stomatologie Bucuresti

Testimoniale Adauga o parere

Dragan T
Data: 03.10.2010
Multumesc doamnei doctor Dumitru pt profesionalism..Cu gratitudine TD.
vasile vasile
Data: 27.07.2010
super clinica si super medici comportament ireprosabil
Anghelus Sorin
Data: 10.03.2010
Felicitari pentru Dr. Cogalniceanu Georgeana. Dansa ma facut sa-mi recapatat increderea de a merge la medicul dentist dupa o absenta de 15 ani. Am ajuns la aceasta clinica pentru o urgenta si am ramas pacientul d-nei Doctor(care mi-a demostrat ca se poate fara dureri) aducandu-mi si sotia. Recomand cu incredere !
Titieanu Marius
Data: 28.01.2010
Parerea mea este ca in toate clincele ar trebui sa se desfasoare activitatea la fel ca la dvs. Ce sa va spun sunteti cei mai tari si asta n-o spun ca sa va laud eu asa. O meritati pe deplin prin ceea ce faceti :medici cu maini de aur (adica rezolva orice fara durere)siguri pe ei ,igienici si foarte amabili.Eu unul va multumesc ca existati.
Pestritu Luminita
Data: 28.01.2010
Mai rar asa doctor , felicitari Eliza Munteanu, mi a facut o lucrare acum 4 ani , a lucrat atat de bine si fara durere ,pot sa spun. Toata lauda,succes in continuare, cu simpatie si respect Luminita Pestritu
pacient dificil
Data: 27.01.2010
Felicitari pentru toata echipa. Sunteti super, frumosi, tineri, devotati meseriei. Va voi recomanda la toti pritenii
MORARU Nicoleta
Data: 29.12.2009
am fost si la doamna doctor ELIZA MUNTEANU si dansa este f miloasa,are o mana f usoare incat nu am simtit nici o durere.in plus tot personalul de acolo iti vorbeste f frumos si sut atenti cu tine inca de cand ai intrat pe usa.ii multumesc din suflet doamnei doctor.
Moraru Nicoleta
Data: 26.12.2009
Doamna doctor VIRGINIA CIORIC este de zahar.am ajuns cu o durere insuportabila ,iar dansa a avut rabdare si parca mi-a luat durerea cu mana.ii multumesc din suflet
Manaila Gabriel
Data: 23.12.2009
Despre d-ra doctor Adriana Dinulescu - Este SUPER!! Exctractia a fost mai mult decat ok. Nu am simtit nimic si pot spune ca mi-a mai luat putin si din "frica de dentisti". Multumesc foarte mult. Sarbatori fericite!
G. E.
Data: 22.12.2009
Mesaj: Dn.Doctor Zota este un inger de femeie. Am fost intr-o noapte la cabinetul din militari,cu niste dureri cumplite de masea..... ii multumesc mult ptr.ca a avut rabdare si m-a ajutat sa scap de durere si de teama de stomatolog. Are niste maini de aur.O sa o recomand tuturor cunostintelor.